Your Gate Way To A Professional Training Platform

Om THA

THA Banner

THA-Business Consultants ApS
(Nummer SAFEA særlig godkendelse kanal: 234501)

Siden firmaets oprettlese. I henhold til Dansk Industri´s fordele indenfor forskellige områder,har vi arrangeret et utal af forskellige trænings opgaver. Arrangeret specielt indenfor de 3 styrke områder for Danmark : moderne  landbrug, grøn energi samt og miljøbeskyttelse og bevarelse samt opbyning af socialledelse / socialområdet. Vi har dog beskæftiget os med alle segmenter af det officielle kinesiske system. Udover disse 3 kerneområder,besidder Danmark en stærk,dygtig fleksibel støtte industry. Men disse 3 områder understreger vi med vores partnere I Kina,da vi ønsker at promovere grønne løsninger I alle vore segmenter.

Vi tilstræber en stor del af trænings programmet foregår på Universitets Niveau,samt forgå på disse institutioner,men også facilitere senior professorer til vores undervisningsfaciliteter samt invitere senior executives fra industrien. Ligeledes kan der være samarbejde med ledende medarbejdere i Ledende organer f.eks styrelser og direktorater rundt om I Danmark,store virksomheder I hele landet Og altid inddrage de faglige organisationer på det enkelte område. Alle til at opnå dybe diskussioner og sprørgsmål samt besøg hos de enkelte firmaer/institutioner etc.

Specielt for at give en reel indsigt I ikke kun teoretisk men sandelig ligeså vigtigt på det praktiske plan. Det er naturligvis også vores opgave at sikre alt omkring vores grupper/delegationer Bla deres sikkerhed, måltider,ophold og sørge for økonomisk ansvarlig under ophold vedr udgifter. Vore mål er natuligvis at yde bedste service I god tro over for alle grupper og deltagere. Til sidst for at sikre os bedre forståelse ved møder bruges gode tolke til hjælp mest fra engelsk-kinesisk men af og til dansk-kinesisk.

FORRETNINGS MÅL

  1. Ledende statslige organisationer,virksomheder og institutioner,kortvarige eller længere varende besøg til Danmark,træning eller turisme (sidste foregår dog med moderselskab China Gateway)
  2. Assistere grupper til at deltage I Norden ved udstillinger,konferencer,forums og festivaller samt andre kulturelle events.
  3. Organisere og assistere delegationer med individuellel pas til incentive travel(firma betalt) FIT eller ferierejsende til Norden
  4. Hyre eksperter til at undervise,foredragsholdere (specialister) og internationale konferencer
  5. Kontakte Nordiske partnere I officielle udvekslingsprogrammer samt invitationer
  6. Nordiske flybilletter,hoteller og bil/bus leje,guider,tolke,chauffører
  7. Charge d´affairs og andre Schengen landes Nordiske studier,Dansk visum
  8. Assistere danske og kinesiske virksomheder opstart I respective lande